Career

At Rusch, we strive to be a recognised authority in the world when it comes to cranes. We inspect, maintain, modify, repair and build cranes on- and offshore. In our workshop in The Netherlands or at the workshop of our client, anywhere in the world. If you want to be part of that, don't hesitate to apply.

New challenge

No project is the same and every day is a new challenge. We only do one-offs, so ingenuity is a must.

Passionate colleagues

Working at Rusch is working with experts. Absolute crane specialists that are passionate about what they do.

Worldwide field of work

Our homebase is The Netherlands, with a subsidiary in Abu Dhabi, but our span of work is worldwide. Want to see more of the world, while doing what you love? Join us.

Our vacancies.

Rusch Offshore Services is één van de weinige onafhankelijke onderhouds- en servicebedrijven voor offshore-kranen. Inspectie, onderhoud, reparatie en modificatie van offshore- kranen, zoals die gebruikt worden op booreilanden en productieplatformen op het continentale plat, is dagelijks werk. Rusch heeft een team van gekwalificeerde technici die met hun specialistische equipement 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar klaar staan.

Rusch opereert over de gehele wereld en haar hooggespecialiseerde medewerkers kunnen worden ingevlogen voor het uitvoeren van testen, keuringen en het verhelpen van de meest uiteenlopende storingen, reparaties. In deze uitdagende en afwisselende functie is de service monteur het visite kaartje van ons bedrijf!

VACATURE Service Engineer Offshore

Kerntaken • Inspecteren van offshore hijskranen en opstellen van inspectie rapporten • Uitvoeren van periodiek onderhoud aan de kranen • Zelfstandig oplossen van problemen en storingen • Uitvoeren van reparaties en modificaties • Rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden • Technische ondersteuning voor onze klanten

Verantwoordelijkheden • Goede rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden/inspecties • Wereldwijd inzetbaar (24/7) • Goede en duidelijke communicatie met de klant • Klantvriendelijke instelling en uitgesproken kwaliteitsbewustzijn • Veiligheidsbewust

Profiel • Minimaal MTS opleiding (werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar) • Service ervaring met hijskranen/zwaar materieel • Kennis van hydraulische systemen • Enthousiaste,stabiele en zelfstandige persoonlijkheid • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal • Bereidheid om zelfstandig veel internationaal te reizen • Offshore/internationale ervaring is een pre

Meer weten?

Stuur dan jouw CV en motivatie op naar Mark van den Akker op mva@ruschcranes.com.

Wie zijn wij?

Rusch Inspections heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf op het gebied van inspecties van hijsmiddelen onder en boven de haak, valbeveiliging, elektrisch gereedschap (NEN3140) en velerlei uiteenlopende apparatuur op aanvraag van een groot aantal vaste klanten.

Mede door een stabiele kwaliteit en lange termijn focus op klanttevredenheid hebben we enkele grote aanbestedingen gegund gekregen en zitten we de komende jaren overvol. Wij zijn daarom op zoek naar collega’s om onze groeiambities kracht bij te zetten.

Wie zoeken we?

Wij zoeken enthousiaste, technisch geschoolde medewerkers met oog voor kwaliteit en focus op 100% perfectie. Keurmeester zijn is een vak dat valt of staat met hoe precies jij de regels kent en toepast. Je moet in staat zijn om vanuit zelfvertrouwen met de klant te communiceren en uit kunnen leggen op basis waarvan je iets goed- of afkeurt. Dat vraagt kennis, ervaring en communicatieve vaardigheden. Het zelfvertrouwen, de precisie en de communicatieve vaardigheden moet je in je hebben. De kennis en ervaring, daar helpen wij je graag bij.

Wat bieden we?

Omdat wij geloven in het continu scholen van onze medewerkers en omdat het vak keurmeester door verschillende bedrijven op verschillende manieren geïnterpreteerd wordt, hebben wij besloten om zelf een opleidingsprogramma op te zetten om jou te onderwerpen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden en te investeren in het kneden van jouw kwaliteiten, opdat je uitgroeit tot een volwaardig keurmeester. Het te bewandelen pad ligt hierbij redelijk vast, de tijdsduur hangt voornamelijk van jou af. Door het volgen van de verschillende cursussen in combinatie met ons eigen competentie-systeem leiden we je in 1,5 tot 3 jaar op tot keurmeester onder de haak (ODH) of boven de haak (BDH).

Meer weten?

Stuur dan jouw CV en motivatie op naar Mark van den Akker op mva@ruschcranes.com.